COACHING - Coach Dorcas
logo coachdorcas

Coaching

Korte, krachtige coachingsessies voor meer evenwicht en balans
in je onderneming en in je persoonlijke leven.

Zijn er dingen die je graag anders zou willen doen of aanpakken in je bedrijf? Zijn er momenten waarop je vastloopt of even niet weet welke volgende stap je moet nemen? Heb je behoefte aan iemand die met je mee kijkt? Iemand die je accountable houdt voor datgene wat je je had voorgenomen om te doen?

Je kan proberen in je eentje te blijven worstelen, maar waarschijnlijk heeft je dat tot nu toe niet veel verder gebracht. De kracht van samenwerken en accountable gehouden is een belangrijke sleutel voor vooruitgang en succes. Zeker wanneer daardoor de balans tussen jouw bedrijf en je persoonlijke leven versterkt wordt. Door het stellen van haalbare doelen en het inzetten van je persoonlijke kwaliteiten, zul je sneller vooruitgang gaan ervaren.

Wanneer coaching?

Voor wie is coaching bedoeld?

Bewezen, Effectieve Aanpak

Samen werken we volgens een bewezen en effectieve methode aan wat voor jou belangrijk is. Je krijgt hierbij stap voor stap begeleiding door doelgerichte  coaching. Op deze manier werken we aan het versterken van je basis en merk je snel het verschil in de praktijk.

Ik ben jouw persoonlijke coach

“Ik heb verschillende opleidingen gevolgd in onder andere communicatie en psychologie. Ik leerde hoe hoofd, hart en lijf beter samen gaan werken. Hoe je, door je bewust te worden van innerlijke processen, beter in staat bent denken en gedrag te sturen.

Daarnaast heb ik diverse marketing trainingen gevolg. Ik ben namelijk overtuigd van de positieve impact die het op je bedrijf of onderneming heeft wanneer je deze twee combineert.

Ik ben niet een coach die jouw hand vasthoudt. Maar wel die jou een steun in de rug biedt en een spiegel voor ogen houdt. Samen vinden we jouw ontbrekende puzzelstuk.

Zo werk ik graag met wat er wél mogelijk is en begeleid ik mensen met een creatieve twist.”

Wat anderen zeggen

Heb je nog een vraag?

Stuur via bovenstaand formulier je vraag in en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord

Contacgegevens

@ 2021 Coach Dorcas

Scroll naar top
Coach Dorcas draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches