Coaching

Korte, krachtige coachingsessies voor meer evenwicht en balans in je onderneming en in je persoonlijke leven.

Zijn er dingen die je graag anders zou willen doen of aanpakken in je bedrijf? Zijn er momenten waarop je vastloopt of even niet weet welke volgende stap je moet nemen? Heb je behoefte aan iemand die met je mee kijkt? Iemand die je accountable houdt voor datgene wat je je had voorgenomen om te doen?

Je kan proberen in je eentje te blijven worstelen, maar waarschijnlijk heeft je dat tot nu toe niet veel verder gebracht. De kracht van samenwerken en accountable gehouden is een belangrijke sleutel voor vooruitgang en succes.

Zeker wanneer daardoor de balans tussen jouw bedrijf en je persoonlijke leven versterkt wordt. Door het stellen van haalbare doelen en het inzetten van je persoonlijke kwaliteiten, zul je sneller vooruitgang gaan ervaren.

Wanneer coaching?

  • Wanneer je hoofd vol zit met dingen die jouw aandacht vragen.
  • Wanneer je moeite hebt met keuzes maken of de juiste prioriteiten te stellen.
  • Wanneer je vastloopt omdat je overweldigd wordt door de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van marketing.
  • Wanneer je jezelf tegenhoudt door belemmerende gedachten en (gedrags-)patronen.
  • Wanneer je behoefte hebt dat iemand met je meekijkt, je accountable houdt en je een schop onder je kont geeft.

Wanneer is coaching voor jou waardevol?

  • Je hebt moeite om jezelf te motiveren.
  • Voor mensen die het lastig vinden om in de actie te komen.
  • Voor mensen die moeite hebben om keuzes te maken en prioriteiten te stellen.
  • Voor mensen die het moeilijk vinden om haalbare doelen te stellen.
  • Voor mensen die niet-helpende overtuigingen en patronen willen doorbreken. 

Bewezen, Effectieve Aanpak

Samen werken we volgens een bewezen en effectieve methode aan wat voor jou belangrijk is. Je krijgt hierbij stap voor stap begeleiding door doelgerichte  coaching. Op deze manier werken we aan het versterken van je basis en merk je snel het verschil in de praktijk.

Ik ben jouw persoonlijke coach

“Ik heb verschillende opleidingen gevolgd in onder andere communicatie en psychologie. Ik leerde hoe hoofd, hart en lijf beter samen gaan werken. Hoe je, door je bewust te worden van innerlijke processen, beter in staat bent denken en gedrag te sturen.

Daarnaast heb ik diverse marketing trainingen gevolg. Ik ben namelijk overtuigd van de positieve impact die het op je bedrijf of onderneming heeft wanneer je deze twee combineert.

Ik ben niet een coach die jouw hand vasthoudt. Maar wel die jou een steun in de rug biedt en een spiegel voor ogen houdt. Samen vinden we jouw ontbrekende puzzelstuk.

Zo werk ik graag met wat er wél mogelijk is en begeleid ik mensen met een creatieve twist.”

Wat anderen zeggen:

Dorcas als coach is een goede keuze. Ik heb haar hulp gevraagd in een periode waar ik een belangrijk besluit te nemen had. Met doortastende vragen en compassie kon ik mijn richting kiezen; van harte aanbevolen!

Hugo Bakker

Business Coach

Werken met Dorcas is een bijzondere ervaring geweest! Zij heeft me geholpen om oude en ongezonde overtuigingen te herkennen en te veranderen. Dorcas heeft me de tools gegeven om mijn leven te transformeren!

Ann Pogoda-Malone

Office Manager

Heb je een vraag? Stel 'm hieronder: