OVER DORCAS - Coach Dorcas

“Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it.”
― Charles R. Swindoll

DSC_7969 (4)

Mijn naam is Dorcas van der Smissen. 

Bovenstaande quote is mijn levensmotto geworden. In de bijna 50 jaar dat ik op deze aardbol ben, heb ik ontdekt dat het leven aangename en minder aangename verassingen biedt. En dat je niet alle gebeurtenissen in de hand hebben, maar wel de manier waarop je met deze gebeurtenissen omgaat. 

In 2002 ben ik als ondernemer begonnen. Nadat ik een aantal jaren geleden een periode van grote uitdagingen meemaakte, merkte dat ik door die gebeurtenissen mijn drive en passie verloren had. Ik wilde dit veranderen en weer het plezier in mijn leven en mijn bedrijf terug halen.

Om beter te snappen hoe ik anders kon omgaan met uitdagingen, zowel bij mijzelf als bij anderen, ben ik mij gaan verdiepen in verschillende leer-en communiceer methodieken. Daardoor leerde ik hoe ongewenste gedachten en gedragspatronen beter te doorbreken zijn. 

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en veel geleerd van meerdere mentoren. Van deze mensen leerde ik hoe hoofd, hart en lijf beter samen gaan werken. Hoe je, door je bewust te worden van innerlijke processen, beter in staat bent denken en gedrag te sturen.

Ik vind het op mijn beurt bijzonder dat ik deze kennis en ervaringen door mag geven aan anderen. Ik ben niet een coach die jouw hand vasthoudt. Maar wel die jou een steun in de rug biedt en een spiegel voor ogen houdt. Samen vinden we jouw ontbrekende puzzelstuk.

Daarbij werk ik graag met wat er wél mogelijk is en begeleid ik mensen met een creatieve twist.

Gevolgde Opleidingen:

"Everyday I have the power to change my story"

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? 

Plan dan via de button hieronder direct jouw Gratis Focus Gesprek in. Ik denk graag met je mee.

Wat anderen zeggen

Plan hierboven direct jouw Gratis Gesprek in.

Scroll naar top
Coach Dorcas draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches