over Dorcas - Coach Dorcas

Over Dorcas

Even Voorstellen:

Dorcas van der Smissen

In 2002 ben ik als ondernemer begonnen. Nadat ik een aantal jaren geleden een periode van grote uitdagingen meemaakte, merkte dat ik door die gebeurtenissen mijn drive en passie verloren had. Ik wilde dit veranderen en weer het plezier in mijn leven en mijn bedrijf terug halen.

In 2009 kwam ik in aanraking met NLP en leerde ik hoe ik mijn ongewenste gedachten en patronen beter kon doorbreken. In 2010 startte ik met mijn NLP Practitioner-opleiding. Ik ontdekte bij mijzelf en bij anderen hoe effectief de methoden kunnen zijn. 

Om anderen en mezelf nog beter te kunnen helpen, heb ik vervolgens de NLP Master Practitioner gevolgd, de Trainers opleiding, Systemisch Werk (Familie- en Bedrijfs-Opstellingen) en de ADHD Coach Opleiding.

Daarnaast heb ik mij verdiept in Marketing en verscheidene trainingen hierin gevolgd.

 Sinds 2015 ben ik Internationaal Gecertificeerd NLP-trainer. 


"Everyday I have the power
to change my story".

De naam van mijn bedrijf Life Essentials Academy is ontstaan omdat ik steeds meer besefte dat het leven een grote leerschool is. In welke fase van je leven je ook bent, je komt steeds weer nieuwe uitdagingen tegen. Omdat zowel jij, als je omgeving zich verder ontwikkelen en groeien.

Waarbij er in elke fase van het leven een belangrijk aspect mee speelt: iedereen wil graag gehoord, gezien en begrepen worden. Wanneer dit er voldoende kan en mag zijn, ontstaat er meer ruimte voor verdere groei en ontwikkeling. Maar ook rust, ruimte en vrijheid.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen, waaronder ondernemers, geholpen om te groeien en succes te ervaren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Ik neem graag de tijd voor je. Via de button hieronder kun je contact met mij opnemen.

Of plan via deze link direct een Gratis Gesprek in.

Wat anderen zeggen

Scroll naar top