LIFECOACHING - Coach Dorcas

Een Leuker Leven door

Life Coaching

Voor Meer Zelfvertrouwen, Balans En Geluk
In Je Persoonlijke Leven

Er kunnen momenten in je leven zijn waarop je vastloopt, of even niet meer weet welke volgende stap je moet nemen. Welke dingen zou je graag willen veranderen of aanpakken in je leven?

Vaak heb je al van alles geprobeerd maar lukt het gewoonweg niet om bepaalde dingen voor jezelf te veranderen. Hoe hard je ook je best doet.

Een persoonlijk coachingstraject kan dan uitkomst bieden. Je krijgt inzicht in je denk- en gedragsprocessen en we gaan samen kijken hoe je nieuwe gedachten en gedrag kunt aanleren.

Voor Wie Is Life Coaching Bedoeld?

Vragen waarbij Life Coaching
uitkomst biedt:

Heb je eenmalig een hulpvraag, behoefte aan een korte periode van begeleiding of wil je graag voor een langere tijd ondersteuning?

Voor iedereen is een passend traject te vinden. Mijn ervaring met andere cliënten is dat een traject gemiddeld 2 tot 5 sessies duurt. Bekijk hieronder welk traject het beste aansluit bij jouw persoonlijke hulpvraag.

star-zilver-3D

Coach Plan Zilver

Wil je een eenmalig gesprek zonder aan een strippenkaart of langer traject vast te zitten? Dan is een losse coachsessie een optie. De Zilver Coaching is diect in te plannen.

€ 85,-
gold-star-3D

Coach Plan Goud

Heb je behoefte aan een korte periode van begeleiding? Met het Coach Plan Goud heb je recht op 5 sessies. Deze sessie blijven 6 maanden lang geldig.

€ 397,-
star-zilver-3D

Coach Plan Platinum

Wil je liever voor een langere periode ondersteuning? Kies dan voor het Platinum Plan. Hiermee heb je recht op 10 sessies. Deze blijven een jaar lang geldig vanaf het moment van aanvang.

€ 749,-

Wat anderen zeggen...

Heb je nog een vraag?

Wanneer je nog informatie mist of liever persoonlijk contact wilt, laat dan hierboven je bericht achter en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Scroll naar top
Coach Dorcas draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches